» Forside    » Søg    » Print side    » Kontakt
Bestil Bladet Kontakt
Få vores
spændende informations-blad i din postkasse. Her får du hver gang inspiration om nye...
Læs mere her

Modtag nyhedsbrevet
Modtag vores nyheds-
brev på email. Indtast din email i feltet herunder.

Tour of life


Som ung skal du i Danmark være 18 år, før du må køre bil. Men du skal lige bestå køreprøven først, så du bliver nødt til at terpe færdselsloven, studere vigepligt og blinde vinkler og forskellige regler. Men en dag er du fri og kan tage rattet i egen hånd.

 

Det er lidt på samme måde med livet i det hele taget. I dette kursus får du som ung en introduktion til, hvilke ting du skal være opmærksom på i livet. Det gælder vejkort, ny bil og måske Alarm 112.

 

Der er også noget, der hedder både fuldt stop og gennemkørsel forbudt. Du må ikke glemme "en tiger i tanken," men det er ikke lige meget, hvad du kommer på bilen. Det samme gælder for din egen livsmotor. Den skal holdes i orden, hvis den skal fungere optimalt.

 

Ligesom med bilen, så skal ’livsvognen’ også nogle gange parkeres – træk tændingsnøglen ud og slap af. Og så skal bilen vaskes, så den skinner som ny.

 

På livets køretur skal lysene være tændt, så du kan se at køre hele vejen frem til målet.

Gennem bilens funktion og behandling møder du i kurset livets oplevelser på den levende, men farlige landevej — på Tour of life.

 

Alle er interesserede i at køre bil. Alle er med på Tour of life. Et spændende og fascinerende kursus for alle unge – måske især mellem 12-17 år. (Forældre og bedsteforældre kan også godt kigge med.)

 

Kurset er gratis.


 

 

 


 


 

 

Korrespondanceskolen | Concordiavej 16 | Postboks 15 | 2850 Nærum | T. 4558 7770 | F. 4558 7778 | info@kskolen.dk